WPC15 - Pre-conf-day

Efter en natt man vaknat 2-3 gånger och varit på "Svensk tid" tröttnade jag till slut vid 7-tiden och gick upp och drog igenom lite mail. Tyvärr var inte någon i familjen online, så blev inget Skypat. Lite tråkigt, men vi får försöka hålla kontakt ändå trots tidsskillnad!

Med familjen i tanke så var siktet idag ändå inställt först och främst på närmsta Outlet-mall och lite härliga kläder som kompensation för att pappa är borta. Tyvärr visade sig en utpekad affär ha lagt ner och en annan var så knökad med Brasilianska besökare (!) att det fick bli 2/4 ställen som presenterna kommer ifrån istället. Så blir det ibland... Efter outleten var det dags för dagens första utflykt, Cocoa Beach nere vid Cape Caneveral. Efter lite irrfärder fram och tillbaka med enbart papperskarta så hittade vi till sist stranden och efter en burgare och iskall Corona var det dags att doppa sig i Atlanten. Med tanke på det snuskigt varma vädret i Florida så var vattnet förvånansvärt "kyligt" (säkert under 30 grader) så det blev lite svalkande och en skön känsla för vad som snart ska komma!

Efter detta stopp började bekymren... En halvtaskig butikskarta över trakten är inte det allra bästa när man ska åka lite längre. Med lite snurrande och felåkningar så hamnade vi till sist på Kennedy Space Center. Det är löjligt mycket att titta på med allt ifrån stora raketer, rymdfärjor, simulatorer med mera, så 2 timmar räcker inte långt. Men nu var det dags att åka tillbaka med hyrbilen och då drar det igång ordentligt. Först lägger GPS:en (läs min mobiltelefon) ner så vi får återigen lite på den halvtaskiga papperskartan. Eftersom det inte direkt är välskyltat i USA så hamnar vi till sist på en halvöde landsväg med trailerparker vid sidan (tänk sista färden). PANIK.... jag får till sist igång mobilen igen och det visar sig att vi hamnat långt ovanför Orlando och dessutom långt bort ifrån närmsta motorväg. Men nu är tekniken igång igen så med 50 minuters resa framför oss är det minutiös giudning från yours truly (kartläsare) och med 20% kvar på batteriet sladdar vi till sist in på hyrbilsstället. Ungefär här släpper spänningen och vi märker att det inte är mycket energi kvar så istället för utgång med vännerna blir det en stilla middag på ett skönt Brasilianskt stället och sen direkt till hotellet och (nästan) i säng... Vilken dag...

Imorgon drar konferensen igång "på riktigt", så då är det väckning 6.30 och sen iväg att lyssna på Microsofts VD mfl. på veckans första Keynote. Ser verkligen fram emot att kunna sitta, lyssna och bara absorbera massa intressanta tankar!!


Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE