Bygger för nästa generation

Idag var det helgjobb för hela slanten när SQL Saturday för första gången genomfördes i Sverige. Informator var såklart med som huvudpartner och eftersom eventet genomfördes i Göteborg kändes det helt naturligt att "offra" en lördag och vara på plats.

När jag höll på att packa ihop kvällen innan undrar 15-åringen om inte hon kunde få vara med. Med tanke på att jag annars hade varit där helt själv var det både skönt på det arbetsmässiga planet och framförallt roligt att hon visar intresse för mitt arbete och vill följa med och se hur det är att stå på event tillsammans med farsan.

Dagen i sig var en riktig succé med runt 140 deltagare och talare plus utställare ifrån hela världen. Tösen fick öva på sin engelska och jag hade möjlighet att fokusera på var och en som kom till montern för att tävla och snacka utbildning. Vi diskuterade lärtransfer, nya leveransmetoder, optimerade kurser och mycket, mycket mer!

Framåt eftermiddagen rundade vi av och packade ihop utställningsgrejerna och konstaterade att det är enklare att få igång en dialog på engelska än på franska (!), det är inte så hemskt att prata med människor även om man inte känner dom, detta kanske inte var sista gången som tösen följde med pappa på jobb :)

Blir intressant att se vad som händer framåt!!

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE