Chef och ledare

Gröna gruppen - Mindset Chef- och Ledarskapsprogram 2015
Så har då ett drygt halvårs studier på Mindset avslutats och det är första gången jag stöter på att gruppen helt enkelt inte vill lösas upp. Vi har redan planerat för både kortare lunchdates såväl som uppföljningsdagar tillsammans med kursledare, otroligt ;)

Vi är ett härligt gäng chefer från helt spridda bolag och sektorer inom både privat och offentlig sektor som sedan början mars i år har träffats ett antal tillfällen och där i mellan haft övningar på egen hand och tillsammans med våra coacher.

Igår var det avslutningsdag och en möjlighet för oss att sammanfatta kursen och lyfta ut våra egna favoriter. För mig personligen symboliserar bilden ovan allt det som vi faktiskt genomförde utanför klassrum och tillsammans med våra egna medarbetare i många fall. Att lyssna och lära i klassrum är en sak och väldigt nyttigt, men för mig personligen har den allra största resan gått vägen om att jag fått möjlighet att plocka med verktyg ut i min verksamhet.

För dig som letar efter en bra påbyggnadsutbildning som chef och ledare kan jag varmt rekommendera Mindset Chef- och Ledarprogram!

Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE