22 juli 2017

Mera sommar och semester

Tänk att det blir så mycket extra sport när man är ledig, eller vad sägs om några dagar nere på härliga beachhandbollen i somriga Åhus och sen hem för att följa upp alla häftiga fotbollslag som är med i Gothia Cup i år. Tur att man har semester så att man hinner med allt roligt :)

Svenska sommaren är verkligen underbar, vill gärna ha mer sol!!

Åhus Beachandboll 2017
Lillkillens handbollslag Alingsås HK P07 hade med inte mindre än tre stycken lag ner till Åhus i år. Yngsta dottern stannade hemma då hon skaffat jobb på Gothia Cup, men annars var vi iväg allihopa och hejade på dom duktiga killarna från Alingsås!

Nu hade vi väl i ärlighetens namn inte tur med vädret alla dagar, men de första dagarna bjöd på strålande sol och till och med bad i det kalla vattnet i södra Sverige. Spelet bjöd på både sol och regn så inget av lagen nådde riktigt fram, men det allra viktigaste i denna cupen var såklart att få den härliga lagkänslan och både killarna och vi föräldrar lovade nästan på stående fot att komma tillbaka 2018 :)

Soliga middagar på altanen
Väl hemma ifrån Åhus körde fotbollen igång på riktigt med både Gothia Cup (med inte mindre än fem duktiga Alingsåslag) och även om alla lagen spelade riktigt bra var det ändå till sist Gerdskens (uttalas Järssken) B15 som drog det längsta strået med sitt guld i B-slutspelet, grymt jobbat alla duktiga ungdomar!

Samtidigt är det ju EM-fotboll där Sverige hittills både lyckats klara av oavgjort mot nemesisen Tyskland och sen spöa Ryssland med 2-0 så det ser riktigt lovande ut. Jag själv håller mig till att spela FIFA på Xboxen och njuta av kämpamatcher som nu senast när Österrike lyckades knipa en poäng av stormakten Frankrike, imponerande! Kul att kunna följa alla duktiga tjejer nu!

Vi håller oss mycket på hemmaplan i år, njuter av alla badplatser hemma i Alingsås och kanske en liten roadtrip till kusten eller något trevligt utomhusbad som i Vara eller Jönköping. Den Svenska sommaren kan vara fantastisk och det finns väldigt många platser kvar att upptäcka!!

Den lilla pärlan i Vara - utomhusbadet, perfekt för de yngre barnen och oss vuxna som vill ha lite lugn och ro :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *