Nu har jobbhösten kört igång igen

Informator i Göteborg - reception
Så var det då dags att köra igång höstens arbetstermin och för mig att börja planera in alla resor och övernattningar framåt. Lite mjukstart i veckan där vi inleder med att upptäcka att vår lunchrestaurang i Göteborg inte öppnar förrän dagen efter så blev åtminstone en ny upptäckt där :) Annars en härlig känsla att komma tillbaka till nyrenoverade lokaler och en välkomnande känsla när man kliver innanför portarna på Drakegatan!

Även i Stockholm har vår hyresvärd varit flitig med renoveringen under sommaren och även om det i tisdags var sista rycken så ser man tydligt alla förbättringar! I nästa vecka kör lite kurser igång igen så det kommer gå lite om vartannat när vi färdigställer kurssalarna och min speciella favorit är det "hemliga" rummet som kommit till genom smart planering. Med lite "piffing" i höst så kommer alla våra besökare kunna dela denna känslan, härligt!

I nästa vecka blir det kickoff både i Finland (på onsdagen) och Sverige (på fredagen) och det kommer bli jättekul att träffa alla härliga medarbetare och se hur vi tillsammans kan göra hösten ännu framgångsrikare och fortsätta vår resa mot optimal lärtransfer! Välkommen på en ny kunskapshöst hos Informator Tieturi Group!

Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE