20 februari 2023

Ännu ett personlighetstest - VIA Character

 

Så har jag då genomfört ännu ett personlighetstest och det är ju lite så att man kan förstå svaren/utfallet medans man läser igenom frågorna. Denna gång blandades även lite religösitet/spiritualitet in och för dig som känner mig blev det självklart väldigt beige på just de frågorna :)

Mina toppkännetecken då enligt detta test (i rangordning :)

1. Kreativitet WISDOM 

Att tänka ut nya sätt att genomföra saker och ting på är en del av den du är. Du är aldrig nöjd med att göra saker och ting på ett sedvanligt sätt om det är möjligt att göra det på ett bättre sätt. 

2. Uthållighet COURAGE 

Du arbetar hårt för att avsluta det du påbörjat. Oavsett projekt, så får du det klart i tid. Du blir inte distraherad när du arbetar, och du får tillfredsställelse av att slutföra uppgifter. 

3. Ärlighet COURAGE 

Du är en ärlig person, inte bara genom att du talar sanning utan också att du lever ditt liv på ett genuint och autentiskt sätt. Du har båda fötterna på jorden och är opretentiös; du är genuin och äkta. 

4. Tapperhet COURAGE 

Du är en modig person som inte ryggar för hot, utmaningar, svårigheter eller smärta. Du står upp för det som är rätt även om det möter motstånd. Du agerar enligt dina övertygelser. 

5. Humor och lekfullhet TRANSCENDENCE 

Du gillar att skratta och skoja. Att få andra att le är viktigt för dig. Du försöker den ljusa sidan i alla situationer. 

6. Social intelligens HUMANITY 

Du är medveten om andra människors motiv och känslor. Du vet vad du ska göra för att passa in i olika sociala situationer, och hur du ska få andra att känna sig avslappnade. 

7. Ledarskap JUSTICE 

Du gör bäst ifrån dig vad gäller ledarskapets uppgifter: uppmuntra en grupp att få saker gjorda och bibehåller harmoni inom gruppen genom att få alla känna sig inkluderande. Du gör ett bra arbete genom att organisera aktiviteter och se till att de genomförs. 

8. Perspektiv WISDOM 

Även om du själv inte betraktar dig som vis så anser dina vänner dig vara det. De värdesätter ditt perspektiv på saker och ting och vänder sig till dig för råd. Du har ett sätt att betrakta världen på som både du själv och andra tycker är förnuftig. 

9. Uppskattning av skönhet och storhet TRANSCENDENCE 

Du uppmärksammar och uppskattar skönhet, storhet och/eller skicklig prestation inom livets alla områden, från natur och konst till matematik och vetenskap till vardagsupplevelser.

Tja, det var väl ungefär som alla andra test jag gjort genom åren, men intressant att jag inte direkt förändras tänker jag. Vill du själv testa kan du surfa in på https://www.viacharacter.org/, lycka till :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *