9 februari 2023

Februari och mycket på gång för Republify

Att vi träffas på riktigt igen är ju helt fantastiskt! Januari var packat med olika events och februari har kört igång i samma stil! 

Igår var det #Göteborgsmingel igen och riktigt intressant att se hur många som dyker upp med målet att mingla och skapa nya kontakter! För egen del träffade jag både potentiella samarbetspartners och möjliga kunder, ibland både och samtidigt :)

Av någon anledning lyckas jag också planera in kvällsträffarna med det agila nätverket Kyuritian samma dagar när det är frukostmöten, så ännu en lång dag. Fantastiskt intressant att lyssna på tankar kring hur agila organisationer ofta fungerar både smidigare och mer lönsamt än strikt hierarkiska, för att inte prata om de som bara har fokus på att "vinna" över konkurrenter... tänkvärt!

Nu är det snart sportlov över hela landet och jag passar gärna på att tipsa igen om vår IT-säkerhetsträff den 21 februari. Väl värt att komma och lyssna på våra experter och mingla med andra med samma fokus.  

Igår blev det förresten också klart att Republify är värdar för nästa Microsoftpartnerträff med IAMCP den 30 mars (Schnitzelhaus, Lagerhuset - Järntorget). Hör av dig om ni också arbetar med Microsoft och vill vara med, även om ni inte är medlemmar i IAMCP :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *