7 augusti 2023

Nu kör hösten igång igen

Yikes vad tiden går snabbt... nu är det redan 7 augusti och dags att kicka igång maskineriet igen ordentligt. Sommaren i Sverige i år har ju varit blötare än på länge, så vi får väl leva på de där härliga soldagarna i juni, du vet precis innan semestern körde igång 🤣

Republify rullar på och med 1,5 år sen starten har vi kommit igång riktigt bra! Även om det varit mycket fokus på IT-säkerhetsområdet, Nätverksteknik, Linux och liknande så har det ändå poppat in en och annan agilkurs, flera teknik-kurser med Microsoftfokus och mycket mer. Vi får väl se vad som efterfrågas allra mest nu i höst, men idag släppte vi tex. en ny kurs med fokus GitLab och Ansible, så lite av det gamla fokus ligger allt kvar.

Nu den 26 augusti är vi med och sponsrar Data Saturday här i Göteborg. Helt kostnadsfritt för dig som deltar och jag kan lova ett helspäckat schema med några av de ledande databas-experterna som talare! Den 11-12 september drar vi upp till Stockholm för jubilerande konferensen SEF (Share & Evolve, tidigare SharePoint och Exchangeforum) som firar 20 år i år! Vill även passa på att tipsa om härliga agilkonferensen Brewing Agile som körs i Göteborg den 18-19 oktober, det går att signa upp sig redan nu!

Om alla rykten stämmer så kommer det bli än mer satsningar på kompetensutveckling nu i höst och vi på Republify är redo att ta fram allra bästa utbildningsförslagen för er! Jag tar gärna ett möte antingen på plats hos oss eller hos er, men ett distansmöte fungerar också bra, åtminstone för en inledande diskussion! Slå en signal på 031-227722 eller skicka ett mail till info@republify.se så tar vi det därifrån! Nu gör vi oss redo för en fantastisk höst, eller hur 😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *