19 november 2023

Morfars Dag 2023

Det har ju varit fars dag precis och lite extra speciellt blir det när de äldsta töserna har med barn-barnen Amelia och Liam. Jag märker när vänner pratar om idrottsaktiviteter, skola etc att det är ganska skönt att vår minsting är 16 och i mångt och mycket klarar sig själv nuförtiden... 

Nu har vi visserligen en tradition att varje lördag ha middag med barnen som bor i Alingsås, men dottern i Göteborg och dottern i Vedum kräver lite mer planering. Så härligt då när alla kan träffas och det verkligen blir fullt hus igen.

Nu kommer julen närmre och närmre och vår tradition är att samla vår familj någon dag innan julafton för att det inte ska bli stressigt sen med "hos vem ska vi vara i år". Jag känner själv att det viktiga är att ha en dag tillsammans och sen blir det naturligt att vi alla delas upp litegrann med respektives släkt på jul och annandag. Det funkar bra hos oss i alla fall :)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *