TRANSLATE

12 november 2007

Iron Maíden biljetter fixade - Ullevi 26/7 - 2008

Strax efter 08.00 loggade jag in på TicNet (för någon hade sagt att man hade större chans att få biljett om man redan var inloggad). Efter att ha suttit och stirrat på "Du kan inte boka biljett än" i nästan en timme så laddades sidan om och "för rättvisans skull" hamnade alla i en ny kö..Sega jäkla TicNet...
Maiden - Ullevi - FacebookgruppenTvå timmar senare och "du har mer än 15 minuter kvar" så lackade jag ur rejält och gick till Biljettnu och fick pynta typ 150% per biljett men jag har inte tid att sitta hela jäkla dagen på den där skitsidan hos TicNet... Ska fasiken ringa programmerarna (yes, I know their names) och fråga om dom behöver kurs för att kunna hantera liknande händelser så folk kan boka sig hos dom och inte betala svartabörsenpriser hos någon jäkla biljett-brooker...

Men, men... skitsamma... nu har jag iallafall två biljetter garanterat och kan lägga resten av dagen på att umgås med barnen istället för att sitta och glo på en jäkla laddningsbar... För att återuppleva Iron Maidens bästa plattor och konserter är det värt varenda jäkla krona!


16 kommentarer:

 1. lider med dig, själv hade jag tur. loggade in kvart i och slapp bli utkastad. halv tio var det bokat o klart. I min iver och stress (redan sen till jobbet (-: ) köpte jag åtta biljetter. jag får några över och kan ordna till dig om du inte redan har betalt. ståplats 700kr.

  SvaraRadera
 2. riktigt schysst, men tyvärr redan pyntat för biljetterna... Blev väl lite desperat av möjligheten att missa en riktig 80-tals deja-vu... "seems like I've been here before" :)

  SvaraRadera
 3. Själv så råkade jag ut för samma som du men klockan 10 kom jag in och lyckades greja mina biljetter. Satt och ringde samtidigt men det var lönlöst

  SvaraRadera
 4. yup, riktigt skitsystem dom har där på TicNet... "max 8 biljetter" vafasiken är det... så sitter dom här biljettmånglarna och hyr in små timanställda (eller kanske till och med dataprogram) som fixar upp en bra bunt biljetter som dom sedan säljer med 50% påslag och gör sig en nätt liten vinst *mwerqwer"#¤"#¤"

  SvaraRadera
 5. Satt och tittade på den där orangea stapeln i över två timmar, kom dock in strax efter klockan 11 och fick 3 sittplatser jämte varandra...

  SvaraRadera
 6. va med om exakt samma sak, 10.45 blev jag inloggad igen fick tag i 3 biljetter. 09.45 låg det ute biljetter på blocket för folk som köpt för många!....sinnessjuk hantering...ticnet suger röv!!

  SvaraRadera
 7. Well, andrahands företagen tar ca 400% mer för brucebiljetter än org.pris!!!

  Så du som känner de där programmerarna, kan du ta och kontakta mig är du snäll? joel_saklart at hotamil dot com

  SvaraRadera
 8. Jamen det står ju ganska tydligt på hemsidan vad som händer om man loggar in sig före kl 09.00 så martyrpoängen torde vara ganska begränsade i detta fall.

  SvaraRadera
 9. hehe..humor..själv gick jag till Turistbyrån i Örebro som också säljer biljetter. Kom dit 0850, gick därifrån 0915 med 8 st ståplatsbiljetter...plättlätt..

  SvaraRadera
 10. Ja systemet är inte bra..det är urkass med andra ord. det visas att det skall funka precis som en telefonkö men hur kan man då vobbla från mindre än 5 minuter att vänta till över 15 minuters väntetid?

  SvaraRadera
 11. Jag är oxå skitförbannad på ticnets system. Loggade in mig 9.00 som det står att man ska göra. Den oranga stapeln visade att det var mer än 15 min kvar i väntetid. När det gått 20 minuter så ändrar den sig till mindre än 15 min kvar senare 10 min och 5 min, helt plötsligt laddar sidan om och jag hamnar på 10 min igen. Väntade lite till och sidan laddas om ännu en gång och då hamnade jag helt plötsligt på mer än 15 min kvar sidan igen. När jag äntligen kom in så var ståplatserna slut, så jag bokade sittplatser 4 st. När allt var betalat och klart så ser jag några sekunder senare att nu fanns det helt plötsligt ståplatser. Vad i helvete!!!!!! Nu hade jag ju redan bränt pengarna på sittplatser. Ja ja, köpte två ståplatser för det var det enda jag hade råd med. Inte undra på att biljetterna tar slut, när systemet inte fungerar (+ att det finns företag som bokar upp de mesta för att sedan sälja vidare för sjuka summor). Jag tror knappast att det kan vara slut ena sekunden och nästa så finns det biljetter kvar.

  SvaraRadera
 12. just det där att det pendlade mellan "mer än 15 minuter" - "mindre än 15 minuter" och sedan tillbaks igen... Det och faktum att mittenframen (där tiden stod) inte alltid laddades fick iaf MIG att börja undra om det ens funkade... Därför inte någon chansning... man borde kanske skicka Ticnet en räkning på mellanskillnanden från deras priser och det jag fick betala på biljettnu.se :(

  SvaraRadera
 13. INGET fel på Ticnets system - fick mina 5 ståplatser till Sthlm kl. 09.09 ( loggade in 09.00 ). Kanske dags å kolla ditt Internet istället - bredband ( inget djävla ADSL ) brukar funka rätt bra. Förra gången (Ullevi) fick jag biljetterna 09.03 !!!

  SvaraRadera
 14. Ticnets system borde väl vara konstruerat att palla trycket?? Kan man ju tycka i alla fall..

  Själv hade jag fördelen av att kunna köpa mina biljetter redan i torsdags (man är ju med i deras fanclub av bara den anledningen..) Skulle tro att trycket på ticnet inte var lika stort då, men ändå så satt jag i 1 timme(!!!!!) för att få mina biljetter, först väntan med "mer än 15 minuter, mindre än 15 minuter, mindre än 10 minuter för att sen hoppa tillbaka till mer än 15 minuter"
  När man väl sen kom in så var det felmeddelande på felmeddelande när du skulle köpa biljetterna så det var att ladda om sidan gång på gång på gång.. Men jag är ändå glad 4 ståplatser på Stadion är mina.. myyyy preciouusssssssssssssssssssss....

  SvaraRadera
 15. ähm rättelse.. ;)

  mer än en timme när jag väl kommit in på ticnets sida skulle det stå i ovan kommentar..

  SvaraRadera
 16. Jag ringde till gotevent istället, där var det inga problem alls lite väntetid (15 min typ), tröttnade på ticnet för lång tid och helt sjukt med direktbetalning.

  Kollade på biljetter.se nyss 1190 kr för ståplats Ullevi 1640 för ståplats stadion hutlöst om jag får säga vad jag tycker.

  SvaraRadera