15 november 2007

Habonos y Mojitos y Compadres

Vet inte om det blir så många Mojitos just på M2, men senare...Finfina Habanos införskaffade för att fira sonen med kollegornaIkväll är det dags att ha lite trevligt med kollegorna på en liten rundtur i Göteborg... Känns faktiskt som jag varit borta bra mycket längre än det egentligen är och ska bli kul att träffa gänget igen :)

Så är det faktiskt att jag älskar verkligen mitt arbete, kollegorna, kunderna, stressen (i viss mån) och alla utmaningarna... Medans jag varit på pappaledighet har vi dessutom fått in en ny kollega i Götet som tyvärr inte kunde vara med ikväll, men vi ses ju nästa vecka!

Ryktet som går gör också gällande att vi snart får in ännu en kollega som hamnar på avdelningen product management... självklart också i Götet som växer så det knakar. Förhoppningsvis är våra nya lokaler klara tills efter årsskiftet så är det snart bara en fråga om tid innan HK hamnar på västkusten... *vamos a la Götet* så att säga *haha*
Så... får väl se om man hamnar på bild på någon efterfest ikväll... Senast började vi på Bishop Arms, Tranquilo, Nivå och ikväll får vi se vart man hamnar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *