13 november 2007

Fotbollsgalan, Zlatan och annat fjanteri

Ok... igårkväll var det fotbollsgalan på TV4 och självklart var Zlatan den store vinnaren (som om någon blev överraskad...) Själv tyckte jag det kändes ganska mycket "förlåt oss för att vi varit dumma mot dig, vi vill kunna intervjua dig på riktigt framåt" från Aftonbladets sida... Från Tv4:s håll var det mest en massa tjöt om Fotbollskanalen hit och dit...

Till och med DN som i vanliga fall håller ganska hög klass på sina inlägg faller in i "Zlatan-kung på Hovet" tragglet... (jodå, dom hade en liten notis om Therese Sjögrans dubbla vinster också) Men annars är det ju kul att Zlatan blev så chockad att Mikael Persbrandt råkade vara prisutdelare... Men halledudandedå... kunde inte någon skickat ner en länk till Aftonbladet förra gången Persbrandt tog emot priset... DET borde han ju vetat om, eller gick bara snubben dit för lite fri mat och chansen att visa upp sig lite mer... Zlatan borde ju rimligtvis känt till att någon annan tog emot priset åt honom, eller!?

Annars kul att se att Marta fick pris igen, duktig tjej men är det inte lite konstig uppdelning på hur utdelningen går till... Antingen är det Svenska proffs som spelar utomlands eller så kan priset gå till vem fasiken som helst (läs typ Marta och den där Norska målvakten) bara dom spelar i Sverige.... aningen skumma kriterier där...

Sen kan man undra vad Fredrik Ljungberg gjorde bland dom nominerade... eller varför inte SM-Guldvinnaren Bengt Andersson var nominerad som årets målvakt och hur gick det egentligen med "folkets röst"... fick Kalmar dela på den där klockan (1 månad i taget eller!?) och till syvene och sist håller jag helt och fullt med om att TV4 får underkänt som arrangör av galan!

4 kommentarer:

  1. Börjar vi få lappsjukan efter att ha varit hemma ett par dagar? :D Gaska upp dig, du är tillbaka på jobbet förr än du anar!

    SvaraRadera
  2. zltan är överskattad och inte en bästa spelare vi har

    SvaraRadera
  3. Att Zlatan är en av de bästa fotbollsspelare Sverige har för tillfäligt kan ingen förneka. Att han då får guldbollen är väl inte mer än rätt? Att han inte har lyckas i landslagströjan är en sak men kolla hur mycket han betyder för Inters spel. Sveriges spelare har svårt att utvecklas och prestera utomlands just nu så skulle gärna lägga ett högt bet på att de enda två spelare som håller hög klass just nu får guldbollen nästa år Zlatan eller Tobias.L

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *