6 november 2007

Nu börjar vi smyga igång samarbetet

Tävla och vinn... bästa gissningen får ett fint pris, lämna en kommentar :)Diskussionerna har varit igång länge och idag satt vi hela Informator plus vår nya partner i ett långt möte för att dra upp riktlinjerna och planerna inför framtida samarbete...

Vill inte gå ut och säga för mycket vad det gäller, men det kommer definitivt att röra upp känslor framöver och för oss på Informator kommer det bli en riktigt kul sak att kunna erbjuda våra kunder ännu bredare utbud på kurssidan...

Räknar kallt med att när jag är tillbaks från pappaledigheten har vi redan börjat göra gemensamma affärer och själv har jag en hel del kunder jag skall återkomma till mot slutet november :)

Vänta och se... till december blir det åka av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *