6 september 2007

Microsoft Partner Summit och .NET-awards

Erik Blix och Lars Backhans från Microsoft drar en dialog på Microsoft Partner Summit 2007Så står vi här på Microsoft Partner Summit och har kört igenom lite dragningar kring diverse nya heta produkter, träffat kunder, vänner och bekanta från hela landet!!

Informators monter på Microsoft SummitenDagen började med keysessions från Peter Koppelman med blandade inspel av olika ansvariga inom Microsoft som självklart lovade oss än en bättre framtid som partners ;) Dagen fortsatte med olika breakouts där jag själv gillade collaboration-spåret helt klart!

Vi stötte på många härliga kollegor och kunder man sett förr eller kanske bara pratat med per telefon tidigare. Många trevligt möten med gamla kända ansikten från Microsoft får vi bara se som en bonus och alltid lika trevligt att träffas!

.NET awards kördes ju under kvällen och först ett stort tack till Microsoft som fixat i ordning den härliga middagen och själva tävlingen blev i mångt och mycket att många av våra goa kundner gick hem med en liten stiliserad tulipan (det är väl det som statyetten föreställer!?

Patrik Tobias och Emil under middagen för .NET-awards 2007

Under kvällen som gick blev det än mer familiärt när majoriteten av "våra" gamla kunder/kontaktpersoner blev kvar och själv hade jag en lång diskussion med Peter Kopelman sent på kvällen. Väldigt skönt att känna en så nära kontakt med en person som ändå faktiskt är VD för Microsoft i Sverige!

Sammanfattningsvis så var det en riktigt bra partner summit för oss på Informator. Monterplaceringen kanske inte var den allra bästa, men vi syntes, tog plats och fick ut vårt budskap till i stort sett samtliga 1000 deltagare under kvällen (på ett sätt eller annat :)

Imorgon sätter jag mig på ett tåg hem till Göteborg och kommer antagligen tänka tillbaks på alla härliga personer man träffat under dagarna här i Stockholm. Och till er som vi har möjliga affärer på gång... det tar vi efter helgen va :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *