18 september 2007

Small Business Summit den 11 oktober 2007 - Kista

Small Business Summit 11 oktober 2007Har skrivit om det före sommaren, men nu börjar vi närma oss oktober och har du inte redan bokat plats så är det dags att göra så nu!!

På ett och samma ställe kommer delar av världens bästa inom respektive område att finnas för att berätta om sina erfarenheter kring Small- och Midsize-lösningar och -teknik. Alla är välkända talare i sina respektive länder med lång erfarenhet och ett stort engagemang i communitys världen över. Nästan alla är Microsoft MVP:er inom sina områden, de hjälper dagligen till på Internet med frågor och svar i nyhetsgrupper.
De arbetar direkt med utvecklare i Redmond, i betagrupper och TAP-program. Alla har djup insikt i framtida produkter och lösningar. Med sin regelbundna kontakt hos Microsoft ger de kontinuerligt ovärderlig feedback.

Nu har du chansen att träffa dem och höra hur man gör på riktigt när man bygger, levererar och administrerar lösningar i Small och MidSize världen. Du kan inte missa det!
Du som konsult, egen företagare eller IT-proffs med fokus på företag som redan arbetar med Small Business Server-lösningar eller som kanske vill börja med det har nu chansen att under en hel dag lyssna till experter på området.

Föreläsare som du kommer att kunna lyssna till är:
  • Mikael Nyström - TrueSec, MVP Deployment
  • Hasain Alshakarti - TrueSec, Senior Executive Consultant - Security
  • Michael Anderberg - Microsoft, ITPro Evangelist
  • Göran Husman - HumanData, MVP Sharepoint
  • Johan Blom - TrueSec
  • Pontus Haglund, Microsoft
  • Steven Tiegel, Israel
  • Oliver Summer, SBS MVP
  • Lasse Pettersson, Humandata, Exchange MVP
Läs mer och boka plats på Informators Webb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *