27 september 2007

IT-Proffsträff igår hos Informator Göteborg

Suddig bild från IT-ProffskvällenSå var det då avklarat, första IT-Proffsträffen i Göteborg... En glad skara dök upp hos Informator och bjöds på Hummer med Champagne.... (näe... chips och cola + lite annat dryck/tilltugg stämmer väl lite bättre :)

Kul att få ansikten på vissa man tjötat med på forumet och faktiskt riktigt bra med dom som har en bild i sin profil så vet man vem man hälsar på *hint, hint*

Tobias Fridlund körde dragningen om hur Sharepoint utvecklats sedan 2001 och det var riktigt intressant och framförallt diskussionerna som följde gjorde presentationen till en kanonomgång och visade precis tanken med att kunna träffas såhär IRL någon gång ibland.

Vi var sedan ett gäng som gick vidare till Hotel G där hamburgaren såg ut som något från en kock-tävling och kostade därefter *haha* Många djupa tankar om hyresvärdar, Cobol-programmering, snåla organisationer och annat ytterst livsviktigt togs upp, så ni som inte hängde med missade en trevlig avslutning på kvällen!!

Det här var verkligen något värt att upprepa och tanken som kom upp var att köra en andra höstomgång den 28/11 här i Götet. Antingen om vi är på Informator igen eller om någon annan medlem har något att erbjuda!

3 kommentarer:

  1. det var kul och vi ses igen i nov!!

    SvaraRadera
  2. Jajmänsan!! Vi siktar på den 28/11 till nästa gång och då ska vi se till att uppslutningen är ännu bättre!!!

    SvaraRadera
  3. 28/11 blir det på WM-data GBG enligt IT-proffs.se!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *