22 september 2007

Informators Mattias Lind - SQL Server Guru och MVP material!!

Såg just att min gode vän och Informators huvudlärare inom SQL Server, Mattias Lind gjort en liten notis om att han tänkte börja blogga lite mer. Att få lyssna på Mattias när han gör sin grej i ett klassrum är något utanför det vanliga och om han kan få ner dessa tankar i bloggen är det ett ett naturligt val att lägga till i RSS-flödet!

Läste igenom utvärderingarna för de två seminarier inom TechNet som han körde i Stockholm i torsdags (PS0711 - Meddelandehantering med Service Broker och PS0712 - Optimering av databaser) och det var i stort sett uteslutande toppbetyg. En siffra jag såg var totalen på läraren som hamnade på en 4.8/5, ren GURU-status alltså! Den 12/10 kör vi dessa seminarier i Göteborg och har du inte bokat är det verkligen dags för snart är det fullt!

Annars har den gode Mattias fullt upp för tillfället så cred att han ens hinner blogga något what so ever. Bara jag har kört tre anpassade kurser med honom nu i september (och på måndag är han i Götet också för att köra två stenhårt anpassade dagar inom databasoptimering ute hos min kund i skarp miljö, DET är grejjer det!! :) Utöver detta så klämmer vi nog in varenda ledig dag att köra schemalagda kurser inom SQL Server med såväl inriktning mot tekniker, utvecklare och BusinessIntelligence-folk! Naturligtvis inte att förglömma alla TechNet-seminarier...

Under så lång tid som jag varit på Informator har Mattias varit #1 på just SQL-Server och som det ser ut just så är han även #1 i hela Sverige på detta... Invändningar? Tror inte det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *