16 januari 2009

Utbildning istället för sparken

Ett mycket gott exempel på hur ett företag skall vända lågkonkunkturen är Scania som utbildar personal för att effektivisera, istället för att varsla och tappa produktion. Jag har ju tidigare skrivit om forskare som anser att man bör satsa på just utbildning i dessa tider för att komma vinnande ur lågkonjunkturen och det borde väl rimligtvis säga sig självt att ett företag med mer kompetent personal går vinnande ur "striden" mot ett företag som istället halverar sin kompetens...

Personligen känner jag att vi på Informator kan hjälpa till att få upp kompetensen inom IT-frågor på företagen och är redo att dra mitt strå till stacken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *