TRANSLATE

2 september 2009

Parallellprogrammeringsseminarium Göteborg 090904

Nu i veckan i Göteborg kör Informator en av våra expertkurser (högnivå) inom ASP.NET-utveckling och när vi ändå har kursledaren Tiberiu Covaci nere i Göteborg passar vi på att kombinera med ett högaktuellt seminarium nu på fredag morgon!

Såg precis idag att det fanns lediga platser pga återbud, så om du arbetar med .NET-utveckling och vill ha en riktig inspirationsstund rekommenderar jag varmt att så fort som möjligt nya en plats!

PS0916 Parallellprogrammering i .NET
Seminariehållare: Tiberiu Covaci [MCT], utbildare KTH och Informator

Tills nu har vi som programmerare levt under Moores lag utan att behöva tänka allt för mycket på prestanda. Men det goda har kommit till ett slut. Vi kan inte längre skriva program och överlåta allt jobb åt kompilatorn. Vi måste börja skriva kod som kan ta del av flera processorer.
Vi kommer att titta på varför parallellprogrammering blivit högaktuellt, vi tittar sedan på hur vi löser parallellism idag och hur vi kommer att kunna tackla detta i kommande versioner av .NET och Visual Studio.

Avslutningsvis delar vi med oss av ett antal patterns för parallellprogrammering.
Alla exempel genomförs med hjälp av Visual Studio 2010, detta är ett utmärkt tillfälle att bekanta er och ställa frågor om nästa version av Visual Studio.

Agenda:
  • 8.00- 8.30 registrering med frukost
  • 8.30-10.30 Seminarium (inkl bensträckare)
Boka plats på; http://www.informator.se/product.aspx?ArticleNr=PS0916&TopicID=112

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar