TRANSLATE

18 september 2009

SharePoint 2010

Tänk att ett område kan vara så hett som SharePoint 2010... I förrgår skrev jag om Informators planer på området och att vi släppte inbjudan till det hetaste seminariet i år "Informator presenterar: Sharepoint 2010 (eller: What happens in Vegas stays at Informator)" där våra MVP:er Tobias Zimmergren och Göran Husman plockar tillbaks det hetaste från Sharepointkonferensen i Las Vegas, oktober. Platserna tog slut direkt i både Göteborg, Stockholm och Malmö... Just nu har vi väntelistor och nyplanerade tillfällen framåt december där de som inte fick plats ligger före på listan (hint, hint)

En av förklaringarna till att SharePoint 2010 är så hett är självklart att 2007:an var en riktigt bra produkt som gått hem ordentligt hos Svenska företag. En annan förklaring är att inte ett ord läckt ut om vad egentligen nyheterna i produkten innebär... Måste väl vara rekord för Microsoft med tanke på alla "läckor" kring Windows 7 *haha*Nu börjar även bokningarna ramla in på de konkreta uppdateringskurserna T2936 - Sharepoint 2010 - IT-Pro Update & T2937 - Sharepoint 2010 - Developer Update.

Vissa (framförallt konsultbolagen) vill vara de som ligger längst fram inom nya produkter. Dessa uppdateringskurser är klart riktade mot de som arbetat minst ett år med 2007:an. Vi kommer inte gå igenom grunderna ett skvatt och för de som är helt nya med produkten blir det tyvärr att vänta till våren då dessa kurser kommer! Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar