TRANSLATE

5 januari 2012

Första arbetsveckan på Alpha Competence

Det blir en kort första vecka på nya jobbet Alpha Competence. I måndags var sista flyttdagen och imorgon fredag är det ju röd dag. 

Nu börjar de fysiska bitarna komma på plats och jag har börjat grotta igenom det enorma utbildningsutbud som Alpha faktiskt erbjuder. Om min förra arbetsgivare hade som paroll att erbjuda ett brett kursutbud så är det i detta fall som att jämföra Pressbyrån med ICA Maxi, kursutbudet är enormt och vartenda område är utpekat med specialister som lärare. Jag har redan hunnit ha en del kundkontakter och gemensamt är att samtliga slås av hur komplett leverantör inom kompetenshöjning som vi ser ut att vara.

Igår hann jag med att träffa en reporter från Näringslivsspegeln som var på plats för att intervjua min VD kring Alphas 10-årsjubileum och första mingelkvällen är redan uppbokad den 9/2 när jag och VD'n kommer representera Alpha Competence på "en afton för Alingsås", kommer bli grymt trevligt att träffa andra intressanta företagare från Alingsåsområdet!

Nu är det tillbaks till skolbänken för herr Strandh och under våren kommer det bli en riktigt rolig resa in i nya spännande äventyr. Ungefär som den där dagen för åtta år sedan som jag senast började på ett nytt jobb, fast denna gången har jag en aning mer erfarenhet kring området :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar