ICT-Mässan i Göteborg 2012

Så har man då varit på ICT-mässan i Göteborg igen och i år hade jag lyxen att enbart vara besökare och hinna med att gå runt och hälsa på alla gamla kunder och leverantörer som man stött på under åren...

En rolig detalj när jag satt och väntade på kollegan som skulle vara med hittade jag på mittuppslaget i nya utbildningsguiden från Computer Sweden. En helsideartikel med yours truly som blivit intervjuad kring vikten av certifieringar inom IT-yrket. Lite synd att tidningen redan hade hunnit gå i tryck när jag kunde gå ut med att jag bytt arbetsgivare, men å andra sidan får det bli min sista present till Informator, tack för alla åren liksom :)

Mässan i sig har tyvärr krympt ihop till ganska liten nivå och frågan är nog ifall den är på väg att försvinna. Tråkigt tycker jag personligen som alltid fått ett väldigt bra utfall av att ha varit med som utställare, men det kanske är svårt att motivera en utställarkostnad om 30-50' om man inte ganska omgående kan räkna hem den kostnaden i genomförda affärer.

I alla fall var det riktigt trevligt att stöta på alla gamla kontakter och dela ut lite nya visitkort. Om jag tolkar signalerna rätt så kommer det nog bli en och annan affär där framåt under året!

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE