5 januari 2012

Första arbetsveckan på Alpha Competence

Det blir en kort första vecka på nya jobbet Alpha Competence. I måndags var sista flyttdagen och imorgon fredag är det ju röd dag. 

Nu börjar de fysiska bitarna komma på plats och jag har börjat grotta igenom det enorma utbildningsutbud som Alpha faktiskt erbjuder. Om min förra arbetsgivare hade som paroll att erbjuda ett brett kursutbud så är det i detta fall som att jämföra Pressbyrån med ICA Maxi, kursutbudet är enormt och vartenda område är utpekat med specialister som lärare. Jag har redan hunnit ha en del kundkontakter och gemensamt är att samtliga slås av hur komplett leverantör inom kompetenshöjning som vi ser ut att vara.

Igår hann jag med att träffa en reporter från Näringslivsspegeln som var på plats för att intervjua min VD kring Alphas 10-årsjubileum och första mingelkvällen är redan uppbokad den 9/2 när jag och VD'n kommer representera Alpha Competence på "en afton för Alingsås", kommer bli grymt trevligt att träffa andra intressanta företagare från Alingsåsområdet!

Nu är det tillbaks till skolbänken för herr Strandh och under våren kommer det bli en riktigt rolig resa in i nya spännande äventyr. Ungefär som den där dagen för åtta år sedan som jag senast började på ett nytt jobb, fast denna gången har jag en aning mer erfarenhet kring området :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *