Kortveckan slut... lite lugn och ro nu kanske :)

Det var ett tag sedan jag bloggade mer aktivt och det beror helt enkelt på att det går så fantastiskt bra på jobbet att jag inte hunnit med. Kan nog redan nu konstatera att nästa månad blir min absolut bästa sedan jag började på Informator, fasiken vad folk som går kurs nu i maj :)

Denna vecka är ganska skön faktiskt med halva onsdagen + torsdag/fredag ledigt (även om jag inte direkt planerat springa ut varken för att kika på majbrasor eller demonstrera). Som den arbetsnarkoman jag är kunde jag naturligtvis inte låta bli att avsluta med att kolla igenom jobbmailen.
Tur var väl det för jag fick faktiskt en personlig inbjudan från en bloggbesökare vid namn Ted Valentin att testa på ett av hans projekt sushikartan.se. Som gammal Sushikock kan man såklart inte låta bli ett sådant erbjudande och jag tror personligen att det här med nischade söksidor är en idé som både är en fördel för oss konsumenter såväl som för de enskilda näringsidkarna som direkt når den publik dom vill nå med sina erbjudanden.
Min första Sushirecension på sushi.se
Nästa vecka skall sushikartan.se gå live så passa gärna på redan nu att göra ett besök!

KommentarerAgilt ledarskap i en digital värld & Smidiga ledare och andra agila myter

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld & Smidiga ledare och andra agila myter så blandas självupplevda exempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter om ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE