23 april 2008

LinkedIn - Nu kommer dom svenska annonsörerna

min profil på LinkedInVet inte hur många av er som är reggade på LinkedIn men ni som är inne där ibland kanske har uppmärksammat att det börjar dyka upp reklam från ett svenskt konsultbolag. Jag kanske är lite blasé ibland, men tycker av någon skum anledning att det är lite trevligt med igenkänningsfaktor på en internationell sajt :)

För övrigt verkar utvecklarna bakom LinkedIn konstant hålla på att pilla med små trevliga detaljer och bland annat kan man nu följa på introsidan vem som är nykontakt med vem, vem som rekommenderat vem och liknande...

Ett bra ställe när man vill nätverka lite mer proffsigt än på ex. Facebook!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *