2 augusti 2008

Halmstad - by car, air and water

Nea och Theo med Äventyrslandet i bakgrundenDet tar en stund att köra ner till Halmstad från Alingsås, men inte längre än att vi hann tillbringa en riktig heldag på Halmstad Äventyrsland som ligger mitt i stan faktiskt... Vi var nere strax efter 10-tiden då det öppnade och ännu en gång har vi lyckats pricka in en perfekt dag med underbart väder, ett kul ställe och förvånansvärt lite köer (fast det var en hel del folk)...

Två dinosaurierParken är kanske optimerad för barn mellan 3-7 år om man tittar på alla attraktioner överlag, men bor ni i närheten är det helt ok med 100 SEK för tre timmars vattenbadande! Vi lyckades få en ganska avslappnad överblick på hela parken under cirka 9 timmar som vi var där och det känns ganska lagom... Vissa ställen är så stora så det tar minst två dagar för att ens överblicka, men detta stället var kanon för oss!
Ätadags i HalmstadWild West Steakhouse hade en meny på sin sida som vi direkt blev förälskade i... Snyggt presenterat och riktigt, riktigt lockande... Synd då att personalen verkade komma direkt från Halmstads särskola eller liknande... Först var vi inne vid 14.30 och ville beställa... satte oss och folk springer förbi... jag går fram till baren en 10 minuter senare, där det står en söt liten dam och undrar om dom har menyer för oss som inte vill äta "den härliga bufféen"... Näe... vi serverar bara det fram till 16.00 *suck* Ok då... vi kommer tillbaks då "välkomna"... Efter lite bad, piratjakter etc kommer vi då tillbaks till stället och eftersom det inte står en enda person i dörren så går vi in och sätter oss... Samma visa som förra gången, inte en enda av dessa höns som arbetar på stället kan ens hålla kvar ögonkontakt i några sekunder. Efter att jag återigen gått och hämtat menyer och vi suttit en bra stund efter att ha bestämt oss så är jag på väg att explodera... min kära hustru tar då det kloka beslutet att be mig sitta ner och går själv fram och undrar om det skall vara helt "#¤"#¤ omöjligt att få in mat på det här stället... "har ni beställt bord?" nej pucko... vi sitter där - en meter bredvid baren och ni har typ nästan ramlat på oss den senaste kvarten... "aha..... vänta lite"... så kommer då äntligen någon som kan skriva och tar emot vår order där dom till och med lyckas att servera drickan EFTER att vi ätit upp förrätten (ganska hungriga nu)... Maten var förresten helt underbar, så om ni bara är medvetna om att ni måste vara extremt tydliga med personalen kan vi väl rekommendera detta stället!

Hemma igen runt 22... resten av familjen går och lägger sig, själv sätter jag mig tillrätta i soffan och njuter av Reservoir Dogs... aaah...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *