26 augusti 2008

Höst och seminarier hos Informator

Surfa över och boka in dig på Informators höstseminarierHade idag ett möte mitt i Göteborg så tyckte jag kunde promenera i det fina vädret (läs ösregn)... Sedan vi var med i den där stegtävlingen är man ju tyvärr allt för medveten om hur få steg man tar varje dag så alla bäckar små... :)

Tänk vad mycket det byggs nu i Göteborg egentligen, bara från Gårda (där vi sedan sommaren är grannar med soon-to-be tre nya kontorshus varav ett kommer vara 17 våningar) promenerar jag förbi nya justitia-komplexet bredvid det gamla polishuset, ny-gamla Ullevi (eller vad arenan nu kommer att heta) och sedan uppbyggnaden av det där affärshuset som brann ner bredvid Arkaden... Göteborg sjuder verkligen av byggboom!

Även hos Informator är det fulla muggar just nu, ni har väl fått vårt första utskick för hösten och kanske redan bokat er på något av våra seminarier (ämnen som .NET, SQL Server, SharePoint, Office 2007 med mera...) eller spanat in våra nya kurser inom Java, .NET eller varför inte min personliga lilla favorit T2837 - SharePoint och Business Intelligence

Men... nu är det bara att ånga vidare... många besök, många kunder med stora behov... vi hörs och ses framåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *