14 oktober 2008

Silverlight 2.0 - Kommit igång i skarpa projekt än?

IDG skriver idag att Silverlight 2.0 släpps ut i skarpt läge även om ganska många utvecklare självklart redan sutt och pillat med Betaversionerna ett bra tag nu. Har själv följt Silverlight sen början och hela tiden förvånats över att Microsofts "Flashvariant" är så mycket mer än Flash kunnat komma med.


Snabbare, bättre databaskopplingar (och speciellt nu med möjligheten att klämma in C# mycket stabilare än gamla sunkiga ActionScript)



I somras var jag över på Microsoft Partner Conference i Houston och blev ganska förvånad över hur många Nordamerikaner som faktiskt redan börjat klämma in Silverlight i skarpa kund-cases och det skulle vara riktigt intressant att få lite mer hum om hur det ser ut för er i Sverige som kan vara aktuella att jobba med detta..



Har ni kanske redan kunder som frågar efter detta och behöver snabb uppdatering kan jag varmt rekommendera Informators Silverlightkurs som vi redan kört flera gånger med riktigt höga utvärderingssiffror!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *