12 juni 2013

Omslagspojken Tobias

Under alla år i utbildningsbranschen har jag såklart fastnat någon gång på bild i olika sammanhang och det är helt ok. Ibland är det faktiskt lite extra kul när man som nu kan åka till en kund och lämna över aktuell kurskatalog och se kunden haja till lite, kika förstulet och så kommer ett litet leende... "aah, det är ju du på omslaget"

Lite lustigt här nu när höstens kurskatalog ligger för tryck att temat "två män som tittar beundrande på en kvinna vid dator" liksom går igen, fast i höst är det en ny kvinna som får beundrande blickar :)

Jaja, får väl sikta på beach 2014 och en karriär som poster-pojke...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *