Varför missar Göteborgarna Sommarkollot?

Igår var jag nere på Scandic Crown på Microsoft Sommarkollo och lyssnade på en riktigt intressant dragning om Microsofts satsning på Yammer och kombon med SharePoint 2013 och vad som är nytt där. Tyvärr var vi endast fem (5!!) deltagare på plats under sessionen och jag tyckte ärligt talat synd om tjejen från Microsoft som hade hur mycket intressant som helst att berätta, men vart fanns Göteborgarna??

Ok, nu körs dessa "mitt i sommaren" och även om långt ifrån alla dragit på semester så är väl detta veckan som man rundar av våren och ser till att städa upp allt som ligger drällande... då kanske man har svårt att motivera att sticka iväg och lyssna på föresläsningar oavsett hur intressanta dom skulle kunna vara?

Sen har vi det där med VERSIONSHANTERING... kör en sökning på Microsoft Sommarkollo 2013 och vad dyker upp högst upp? Jo, information om det sommarkollo som genomfördes 2012!! Jag fick rent ärligt surfa mig genom en utställande partners sida för att hitta fram till landningssidan för Microsoft Sommarkollo 2013!! Så ska det inte vara, varför ligger ens den infon kvar i helhet (och man kan dessutom ganska lätt luras att det är aktuell version)... rensa upp, koppla om så man direkt slussas till aktuell startsida eller vad som helst, men såhär ska det inte vara!!

Igår var ju sista seminariedagen och jag hade själv missat att åka ändå, då vårens sista kundmöte hägrar på Hisingen kl 10.00... då ska vi se om det "rullar" på som vi varit vana vid tidigare (ni läste väl att konjunkturen i Västsverige nu är på väg att vända :)

Kommentarer

  1. Det finns många orsaker till det...
    Faktureringspiskan är en.

    SvaraRadera
  2. Den delen "slåss" vi utbildningsföretag mot hela tiden! Svårt att komma ifrån om man inte kan väga upp med uppdrag på andra tider. I slutänden är det ändå arbetsgivarens insikt i att ny kunskap ger konkurrensfördelar som är avgörande!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE