WPC13 - The Lone Star rise again

Om en vecka kör Microsofts stora partnerkonferens igång, denna gång ett återbesök i Texas pärla, Houston och 10.000+ partners från hela världen kommer att fylla upp hela downtown. Informator har de senaste åren prioriterat närvaro på denna konferens som vår största partner anordnar och även i år har vi representant på plats att följa nyheterna och träffa Microsoftrepresentanter, partners och kunder!

I år är det en nygammal Informatorrepresentant på plats då det ju precis blivit klart att jag är tillbaka på Informator, nu i rollen som Microsoft Alliance Manager med ansvar att hantera allt som rör Microsoft hos Informator. Många av er har antagligen träffat mig tidigare, då jag mellan 2004-2012 arbetade på Informator som Key Account Manager och Produktansvarig för Microsoftkurserna riktade mot IT-Pro och Developers.

Som en del i min roll har jag alltid varit en väldigt aktiv representant för Informator på mässor, utställning och konferenser som tex. Microsoft World Wide Partner Conference. Det har blivit besök i Denver, Houston, New Orleans, Washington, Los Angeles och nu är man då tillbaka i Houston. Med andra ord finns det ett och annat "veterantips" som jag gärna delar med mig av :)

Är ni Microsoftpartner hoppas jag att vi ses i Houston och kom gärna fram och säg hej, jag kommer nog ha en tröja med stor Svensk flagga på så borde vara någorlunda enkel att hitta!

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE