Tillbaka från Danmark och semestern snart slut

Cornelia Strandh - Lagkapten i Holmalunds IF G13 - Dana Cup
Efter en veckas strålande sol och värme uppemot 45 grader i Houston var det nästan bara tillbaka för att packa innan nästa äventyr denna sommar... Dana Cup i Hjörring/Danmark är första utomlandscupen för Holmalundstjejerna födda 2000/1999 och yours truly var såklart på plats som ledare med hela familjen i släptåg. Förutom underbar fotboll bjöd verkligen Danmark på en helt underbar sommar med stränderna nere i Lökken som absolut sommarhöjdpunkt. Varför åka neråt Europa liksom när Danmark bjuder på dessa härliga smultronställen :)

Fotbollsmässigt visade Alingsåstjejerna hög klass genom att vinna gruppen i G13 (total 5:a i G13), grupptvåa i G14 (total 9 i G14) och A-slutspel för bägge lag. Nu är det inte så lätt att konkurrera med toppade Akademilag och liknande när man åker ett gäng på 29 fotbollstjejer och en inställning att alla ska få spela, men jag tror att fler än en motståndare fått upp ögonen för fotbollen som "bonnalaget från Alingsås" visade upp och det viktigaste av allt att alla tjejer som var med fått en riktigt härlig fotbollsvecka! Med beröm godkänt och en helt underbar sommarvecka med ett riktigt skönt gäng!

Nu är det sista semesterveckan innan jag är tillbaka på Informator "på riktigt" den 1 augusti. Det kommer bli en spännande och riktigt rolig höst, är jag helt övertygad om :)

På utflykt till Hirtshals och Bunkermuséum

Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE