Vi närmar oss sommar och laddar för hösten

Learning Solutions & Customer Experience Kickout VT2014
Till att börja med är det med en blandning av utmattning och glädje som jag tittar tillbaka på inledningen av min andra vända på Informator. Förra sommaren när jag fick ynnesten att bli inbjuden att vara med och bygga upp Informator 2.0 så kan jag villigt erkänna att jag inte var medveten om vilket hårt arbete det skulle bli. När jag lämnade bolaget 2011 hade jag precis rundat av mitt näst mest framgångsrika år någonsin och känslan att lämna med flaggan i topp kunde inte suttit mer rätt.

Förra hösten och årets vår har varit grymt hektisk med både mycket arbete, många resor och framförallt en möjlighet att få lära känna både gamla och nya kollegor än mer. Utan att kunna gå in på några siffror så pekar diagrammet spikrakt uppåt och månad för månad har vi gått förbi gamla resultat och detta i en konjunktur där branschen i helhet inte vuxit. Vi är många som slitit rejält hårt för att förverkliga detta och en person mer än andra, nämligen mannen som tog mig tillbaka, min oerhört kompetente chef Emil Robertsson. Redan när Emil var inne förra vändan på Informator var det ganska självklart från start att detta är en person jag både tycker om att jobba med och umgås utanför jobbet när tillfälle ges. En person med en klar vision som både tar hand om sin personal och själv går i frontlinjen när ärmarna behövs kavlas upp! Jag har sagt det förut och säger det gärna igen, tack Emil för att du valde att ta med mig på denna oerhört spännande resa!

Nu närmar sig sommaren och semestern med stormsteg och för oss i produktgänget väntar en sista runda med finjusteringar inför höstens utmaningar. Det kommer bli en och annan Stockholmsresa för min del innan semestern, men det behövs att vi kan sitta ner tillsammans och verkligen få ihop den allra bästa lösningen för Informators produkter i höst! I juli sen väntar först en veckas semester innan vi drar till Washington D.C och 2014 års Microsoft Worldwide Partner Conference. I år blir det sjunde året som jag deltar och andra gången jag besöker D.C, har lovat att besöka Lincolnstatyn och några ställen till i år när tillfälle ges! Efter den veckan blir det iväg till Danmark för Dana Cup med bästa Holmalunds IF F99/00 och sen, sen blir det bara slappa med familjen som gäller ända tills vi kör igång igen i augusti.

Med framgång i sikte...

Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE