Ett nytt år är igångkickat

dimma över Sandhamn - januari 2016, Photo Fredrik Brisfors
Det är mitten av januari och för första gången på länge är batterierna fulladdade och det gäller inte bara mig. Informator har precis haft en tvådagarskickoff på underbara Sandhamn och som en av våra föreläsare sa "jag har jobbat med många, men den energin..."

För mig personligen är det imponerande att se vilken kompetens som finns i gänget! De affärsutvecklande övningarna vi arbetade med kommer att ha enorm nytta i vårt arbete under året och framåt. Att se ett sådant helhetsgrepp visar för mig att medans vi arbetat hårt på att leverera de bästa agila utbildningarna så har vi själva också tagit del av förbättringarna och idag jobbar vi mer agilt än någonsin!

Jag passar härmed på att rikta ett grymt stort TACK till både våra inspiratörer Ola Berg och Pia-Maria Thorén som var våra navigatörer under dessa två dagar. Det är också med än mer vördnad jag tänker tillbaka på det inspirationsflöde som verkligen sprudlade under dessa dagar och hur alla kollegor som deltog verkligen bidrar till att Informator skall fortsätta leda branschutvecklingen inom vår lilla nisch av utbildningsvärlden. TACK till er alla!! Nu har maskineriet varit inne på service och det är dags att rulla ut på banan igen och dominera!!

Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE