Stolt över Holmalunds duktiga damer

Holmalunds IF Dam från Alingsås som 2016 spelar i Elitettan
Är så stolt att ha kunna varit en del av Holmalunds IF duktiga Damlag som i år krigar i Elitettan, Sveriges näst högsta serie för damer, ni är bäst! För min egen del så är jag väldigt nöjd med att kunnat hjälpt till med informationsflödet där Damernas närvaro på sociala media ständigt ökar och som exempel står de tre damlagen (Elit, F19, Akademi) för över 50% av alla unika besök på föreningens hemsida!! Jag har också fått jättebra kontakt med representanter från övriga föreningar och EFD och det känns verkligen att på denna nivån både krävs och ges det proffsighet i alla led!

Min ambition har hela tiden varit att både ge laget maximal exponering och samtidigt kontinuerligt lyfta upp alla de sponsorer som gör denna resa genomförbar. Trots att jag själv haft starkt begränsad tid att själv vara på plats på träningar och bortamatcher så känner jag ändå att min insats visar möjligheterna om man tar sig an uppdraget som man skulle göra på ett företag (även om de allra flesta inblandade på denna nivån av damidrott såklart arbetar helt ideellt).

Då jag arbetar mer än heltid med mycket resor och personalansvar samt dessutom vill kunna prioritera min egen familj och deras aktiviteter som tagit lite stryk så är det tyvärr så att jag nu inför seriepremiären känner att det är dags att lämna över stafettpinnen till någon annan som har mer tid att lägga det fokus som damerna förtjänar i sin satsning i Elitettan. Stort tack till alla i laget och staben, vi kommer såklart att både ses på Holmen, matcher och i sociala media framåt!

Kommentarer

  1. det märks verkligen att du inte är kvar och jobbar med marknadsbitarna synd

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack, men det skär i hjärtat att se vissa delar jag vet var omtyckta där det knappt hänt något alls sedan jag lämnade över :/

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE