17 juli 2018

Åhus Beach-handboll, en fantastisk cup!

Nästan hela grymma gänget från Alingsås HK P07 samlat på slutspelsdagen
Så har vi då hämtat oss efter en helg med grymt väder, mycket god mat, salta bad och framförallt ett härligt gäng handbollskillar från Alingsås på besök i sydligaste sverige. Detta är verkligen en familjecup och för oss var det nu tredje året på raken vi deltog. När man har barn och framförallt idrottsintresserade barn så blir det ofta att semestern bestämt efter vilka aktiviteter som hittas på. För mig själv har det varit såhär de senaste 10+ åren och nu är det minstingens intressen som styr och vi får passa på att njuta så länge det går och så länge kidsen faktiskt vill umgås med familjen mer än bara med kompisar :)

Mamma, pappa och den ubercoola storabrorsan
Jag vill också passa på att ge en stor eloge till alla omkring Alingsås HK som ser till att göra detta till en härlig handbollsfest. Att passa på att lära känna alla föräldrar bättre gör helheten ännu trevligare och just detta känner jag är en superviktig del av just cuper oavsett vilken sport vi pratar om. Det är faktiskt lite samma tanke som vi en gång hade med att låta barnen gå i Montessoriskola, gemenskapen är superviktig och just att alla känner sig inkluderade i laget bygger den där lagkänslan mer än någon träning kan göra. Att man kan kombinera detta med sol och bad gör inte saken sämre :)

Benjie-boy på väg att göra mål och härliga Åhus beach i bakgrunden!
Nu är vi tillbaka i Alingsås och får passa på att njuta lite mer av idrott och lite extra då med Gothia Cup som för första året någonsin har matcher och gäster i Alingsås. Vi får hoppas att alla känner sig riktigt välkomna och till nästa år kanske vi får se utökat antal planer och framförallt föreningar som kan samarbeta för Alingsås bästa! Själva njuter vi lite från sidan då ingen av barnen spelar även om yngsta dottern för andra året på raken arbetar med Gothia Cup. Det blir lite extra avslappnande att bara kunna njuta av fint spel och inte behöva bry sig så mycket om vilket lag som vinner :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *