2 juli 2018

Promote Network Summit 2018

Informator vinner för tredje året på raken pris för ett världsledande utbildningsprogram!

Så var det då dags igen att runda av ett framgångsrikt utbildningsår tillsammans med vännerna och alla partners till Promote, vår digitala lärtransferplattform. I år samlades vi på Fotografiska i Stockholm och trots byggarbetet som brötar till Slussen i Stockholm så vill jag ändå hålla fram de riktigt fina och välutrustade lokalerna som Fotografiska erbjuder!

I år som tidigare år ligger fokus för oss på Informator att lära oss mer om att bygga så bra och meningsfulla utbildningsprogram som möjligt. På denna konferens lär vi oss både av internationella experter som föreläser såväl som möjlighet att kunna diskutera konstanta förbättringar tillsammans med andra utbildningspartners och L&D-organisationer som själva ofta stött på liknande svårigheter och möjligheter så vi alla slipper göra om någon annans misstag :)

Keynote - Robin Hoyle (Head of Learning Innovation for Huthwaite International)

Lite extra spännande att vi i år för tredje året på raken vann ett pris för ett av våra utbildningsprogram! Denna gång återigen tillsammans med vår kund Ericsson och deras projekt att omskola befintlig personal till en agil organisation med mjukvaruutveckling i fokus. Riktig roligt att det ju faktiskt är en vinst både för oss som utbildningsleverantör, men också för en kund som vågar gå utanför ramarna och satsa på riktig lärtransfer och inte bara gå vidare med tidigare års koncept!
Nu stundar snart semester, men jag såg till att få med mig mycket läsvärt hem och finns det tid i hängmattan så passar jag gärna på att hitta nya förbättringsmöjligheter inför hösten! Ha en riktigt skön sommar nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *