25 juli 2018

Semestertider och byggtider

Pergola á la Strandh
Sommarvädret i år har verkligen varit strålande och än så länge är det ju bara supertrevligt att vi inte planerat in någon resa utomlands, behövs ju liksom inte när solen strålar som den gör här i Sverige. 

Nu är det sådär två veckor kvar på min egen semester och hittills har familjen kuskat runt i Sverige där Åhus Beach och Marstrand varit lite extra trevliga tillslag. Att vi sen bor fem minuter från en underbar badsjö gör ju också att det varit sådär 100% mer bad i år än tidigare. När man tröttnat på sol och bad så har vi ju också köpt hus där det alltid verkar finnas något att pyssla med. Blommor och trädgårdspyssel går hand i hand med renovering inomhus, tapetsering, målning etc och varför inte göra lite extra plats för katterna genom att fixa till en pergola på uteplatsen därbak? Nu är ju varken jag eller frugan snickare, men det ska nog gå bra ändå och vi har ju faktiskt nästan två veckor på oss :)

Hoppas ni alla har en lika skön semester som jag, vi kanske ses i höst när jobbet drar igång?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *