28 oktober 2020

BK Häcken, en ovanlig säsong

 


När jag och Benjie-boy i början av året satt och frös på Bravida med matcher i Svenska Cupen så var det mer än en gång vi pratade om hur härligt det kommer bli när Allsvenskan kör igång och vi planerade till och med upp små familjeutflykter att passa med bortamatcher på behändigt avstånd. Att dumpa resten av familjen på stranden i Varberg några timmar eller varför inte Borås Zoo låg liksom med i planeringen....

Sen slog Corona till...
I början var det lite småmysigt att kunna följa resterande matcher i Svenska Cupen på GP's hemsida, men ju närmre vi kom Allsvensk start märkte vi att det här kommer nog hänga i, så lika bra att slänga pengarna i sjön, förlåt... satsa på en prenumeration från Dplay (antagligen världens sämsta streamingtjänst) som plockat hem rättigheterna till årets Allsvenska.

Som läget har varit sen i mars/april där så har vi ju inte ens tänkt tanken att gå till någon sportbar och kolla matchen med vänner, men ikväll är det dags! En Alingsåsvän som har den dåliga smaken att heja på Djurgården messade i veckan "bokar du bord på Stures till på onsdag"? Jomenvisst, så länge vi har lite sans och balans så litar jag på att restaurangen håller riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och ikväll smäller det! Visserligen är Häcken inne i en riktig dalgång medans Djurgården verkar hittat vinnarspåret igen, men matchen körs på härligt blåsiga Bravida på Hisingen och vi har fasiken revansch att utkräva från första mötet i våras. Nu kör vi, 3 poäng till gulsvart blir den perfekta efterrätten till krogmaten ikväll :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *