6 oktober 2020

Fika på distans

 

Tobias Strandh - different faces of fika

Varje tisdag och torsdag har jag satt upp en Teams-fika-tid i kalendern för att åtminstone litegrann få tillbaka den där "snacka-skit-tiden" som vi inte får på vanligt sätt nu när alla arbetar på distans. Att inte ha några kollegor alls att umgås med på dagarna kanske passar en del, men jag själv börjar bli extremt trött på att bara prata med katterna under dagarna...

Vi har i bolaget haft både stor-fika-på-distans såväl som olika roliga tävlingar man kunnat haka på om man ville bara "umgås" litegrann, men mina vecko-fika-möten är återkommande och en trevlig påminnelse att göra något mer än att faktiskt bara jobba på framför datorn för att ingen kommer och avbryter :)

Undrar lite hur det ser omkring på olika företag när nu uppmaningen fortfarande är att vi som kan ska fortsätta arbeta hemifrån under rådande läge? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *