6 februari 2021

Dags för Microsoft Ignite 2021

 

Tobias Strandh och Mikael Wedham på Microsoftkonferens i Las Vegas
Nu har det snart gått ett år sedan Microsoft annonserade att deras största utvecklarkonferens Ignite skulle genomföras helt digitalt för första gången. Vi var väl flera som hade förhoppningar att 2021 skulle kunna genomföras på plats igen, men som läget är fortfarande så är det förståeligt att det blir digitalt återigen.

Det positiva är ju då förstås att alla slipper resa och inte minst att konferensen genomförs helt kostnadsfritt för deltagarna! För oss i Europa blir det eftermiddag/kväll/natt-pass då första dagen startar vid 17.00 och kör på till 02.00 (!), dag 2 mellan 14.15-02.00 och dag tre lite mer humant mellan 14.00 - 17.00. 

Än så länge har jag inte hittat något sessions-schema, men enbart Keynotesen med Microsofts ledning brukar vara värda i sig att delta på konferensen. Kombinationen med inspiration, nyheter och en positiv anda behöver vi väl alla såhär efter ett fruktansvärt 2020... 

Anmäl dig nu på Microsofts Ignite den 2-4 mars, 2021


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *