31 januari 2023

Full fart början 2023 för Republify

Det händer mycket hos Republify

Januari 2023... en månad som verkligen varit fullpackad med aktiviteter och träffar med både nya och gamla vänner!

Vi har hunnit samla (nästan) alla i Cilbuper Group på härliga Stenungsbaden för två dagars kickoff med Scrum-tema. För oss i ledningsgruppen var det en möjlighet att kunna sitta ner och för en gångs skulle kunna fokusera på en större helhet tillsammans. För att vara fyra mindre företag var för sig är det verkligen imponerande hur vi kan stötta våra kunder med allt från kompetenshöjning, rekrytering och experthjälp från systemutveckling till tung databasoptimering :)

Förutom interna träffar har vi genomfört aktiviteter för våra kunder med ledarskapsfokus. Självklart passade vi även på att genomföra stresshanteringsutbildning internt för alla våra ledare med personal, en viktig och lagstadgad utbildning som alla arbetsgivare oavsett bransch bör genomföra med jämna mellanrum.

För egen del har det blivit fler träffar med härliga Microsoftpartnergänget i IAMCP och det är fantastiskt vilka diskussioner och affärsmöjligheter vi faktiskt kan stötta varandra med, bara vi känner till att behoven finns! Västsvenska Handelskammaren bjöd även in mig personligen till en VD-träff med intressanta föreläsningar. Jag kan bara konstatera att av alla jag träffade den kvällen var Republify ensamma att ha fokus på kompetenshöjning, definitivt ett nätverk som gör nytta!

Nu går vi in i februari och trots att vi inte ens varit igång ett helt år så är det flera leveranser inplanerade med fokus ledarskap, IT-säkerhet, Linux, Oracle med mera. Diskussionerna framåt har av naturliga skäl stort fokus på IT-säkerhet och det gäller både inom privat och offentlig sektor. Det är fantastiskt roligt att höra att vårt arbete och varumärke syns och det är fler än en gammal kontakt som hör av sig nu för att diskutera hur just vi kan stötta deras kompetensresa!

Nu är vi igång på riktigt och är det inte våren som syns där borta i horisonten!? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *