2 januari 2023

Nytt år, nya utmaningar 2023


Så var vi då inne i första arbetsveckan 2023 och det har ju verkligen varit arbetsgivarens jul och nyårshelg med så gott som alla röda dagar placerade på helgerna. Själv märker jag såhär första arbetsdagen för mig att ganska många fortfarande har semester. Flera är tillbaka nästa måndag och några goingar har ledigt fram till 16 januari, känns inte helt fel. 

Jul och nyår för egen del har spenderats på hemmaplan tillsammans med familj, släkt och vänner. Det har väl inte direkt varit överflöd av vit jul och myskänsla kanske när det är plusgrader, grått och regnigt, men ändå...

Januari kör annars igång med flera nätverksträffar på olika håll. Västsvenska Handelskammaren, Göteborgsmingel, Radar Group och inte minst Republify som kör "ledare men inte chef" den 19 januari. Det är faktiskt en känsla av att vi äntligen ses igen som jag inte varit med om på ett tag och det blev faktiskt en beställning av nya visitkort under ledigheten. Det har jag inte känt behov av på flera år, framförallt inte under pandemin :)

Nu kör vi igång ordentligt och i dessa tider lyfter jag absolut fram våra IT-säkerhetskurser lite extra. Den 20-24 februari är nästa tillfälle på kursen IT-säkerhet – Hacking, brandväggar och kryptering – Cyber Security och samma vecka (21 februari) har vi även en meet-up med IT-säkerhetsfokus, boka plats redan nu!

Så, nu är vi igång... vi ses väl ute i minglet!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *