29 mars 2023

Republify växer igen

 Adal Nor och Tobias Strandh på Republify
I förra veckan fick Republify tillökning igen när Adal Nor gjorde sina första dagar hos oss. Adal fokuserar på marknadsdelen och mer konkret den digitala varianten, ett välkommet tillskott!

Nu har vi ockuperat ett helt rum bara för Republify och det är ett skönt fokus när vi är tre som har samma målbild att prata kompetenshöjning med våra kunder! Vi har alla samma utgångspunkt med en arbetsvecka där vi kombinerar att arbeta i Lagerhuset vid Järntorget, i Villan i Bagaregården och runda av med fredagar på distans för att komma ikapp all admin som så lätt blir liggande annars :)

Imorgon är det fullt hus där vi kör igång tidigt med frukostseminariet att lyckas med din affärskommunikation följt av en Microsoftpartnerlunch för IAMCP där Republify står som värdar. Ser fram emot riktigt många härliga diskussioner och det är riktigt roligt att kunna visa upp att vi växer och frodas som kompetenspartner!

Nu kör vi :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *