TRANSLATE

14 juli 2007

Fredag... thank you and good bye!

Det har varit en intressant, rolig, lång vecka här i Denver och kvällens avskedsfest var verkligen något i hästväg. Microsoft hade hyrt hela Coor Center (Denvers Basebollarena) och det var plockmat, dryck och uppträdanden vart man än gick! Avslutningen med "U2" var helt enorm när hela publiken stod upp och sjöng med i varenda textrad!!!

Som en liten sammanfattning av veckan så har det varit väldigt många intryck. Vi har gått på sessions som åtminstone för mig kommer ge rejält mycket när vi kommer tillbaks till verkligheten efter semestrar etc. Vi har träffat och umgåtts med väldigt många Svenska partners och kunder och jag kan nog redan nu lova att resan betalat sig i kommande affärer :) Vi har fått ut Informator till Partners från hela världen och en bunt visitkort i fickan med intresserade samarbetspartners, lärare och kanske också lite nya kunder! Det är redan nu så att jag faktiskt ser fram emot WWPC 2008!!!

Nu är det dags att gå och nana, vi sticker från hotellet vid 07.30 och sedan flyger vi ett bra tag och är förhoppningsvis hemma lördag morgon i Svedala. Sen skall det bli riktigt skönt att gå på en lång och välförtjänt semester!
Computer Sweden rapporterar från Partner Summiten, har plockat ut vissa delar om man säger så :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar