14 juli 2007

Fredag... thank you and good bye!

Det har varit en intressant, rolig, lång vecka här i Denver och kvällens avskedsfest var verkligen något i hästväg. Microsoft hade hyrt hela Coor Center (Denvers Basebollarena) och det var plockmat, dryck och uppträdanden vart man än gick! Avslutningen med "U2" var helt enorm när hela publiken stod upp och sjöng med i varenda textrad!!!

Som en liten sammanfattning av veckan så har det varit väldigt många intryck. Vi har gått på sessions som åtminstone för mig kommer ge rejält mycket när vi kommer tillbaks till verkligheten efter semestrar etc. Vi har träffat och umgåtts med väldigt många Svenska partners och kunder och jag kan nog redan nu lova att resan betalat sig i kommande affärer :) Vi har fått ut Informator till Partners från hela världen och en bunt visitkort i fickan med intresserade samarbetspartners, lärare och kanske också lite nya kunder! Det är redan nu så att jag faktiskt ser fram emot WWPC 2008!!!

Nu är det dags att gå och nana, vi sticker från hotellet vid 07.30 och sedan flyger vi ett bra tag och är förhoppningsvis hemma lördag morgon i Svedala. Sen skall det bli riktigt skönt att gå på en lång och välförtjänt semester!
Computer Sweden rapporterar från Partner Summiten, har plockat ut vissa delar om man säger så :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *