23 juli 2007

Steve Ballmer Key Note & Silver Light Demo

Ok, fick ett mail från en kompis som jag mötte i Denver att Steve Ballmers Key Note och den härliga Silverlightdemon (som Brian Goldfarb körde) nu finns på YouTube (såklart :)... Jag skrev ju i Denverbloggen att det var svårt att få ett bra kort på Steve eftersom han aldrig satt still och döm själva nedan... "you guys energize me..." :)

I Silverlightdemon kan ni se att vissa websidor redan börjat köra Silverlight (antagligen väldigt väl utvalda) och resultatet är verkligen fantastiskt. Har själv surfat in på en del sidor som kör Silverlight och det är verkligen bra mycket snabbare än Flash...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *