TRANSLATE

25 maj 2009

Oracle - Tons of opportunities

Förra veckan blev det ju klart att Informator kommer vara den officiella utbildningsleverantören i Sverige när det gäller Oracleutbildning (och i Finland är det vårt systerbolag Tieturi som håller i pinnen).

För oss som har daglig kundkontakt har det länge varit ett krav att få in Oracle i kursutbudet och jag har själv flera stora kunder som sitter i blandad miljö alternativt endast Oracle när det gäller databaser så att det här innebär ett ökat affärsvärde för Informator som helhetsleverantör är väl inte en underdrift om vi säger så... Vi är ju redan Gold Partner med Microsoft och tillsammans täcker dessa upp en majoritet av databasmarknaden :)

Utöver rena databaser har vi ju även den lilla nyheten att Oracle nyligen köpt SUN, eller tja om nu affären går igenom, man vet aldrig hur dom resonerar där borta i USA... Informator har ju redan kanske det största kursutbudet när det gäller Java och får vi då även in de officiella Javakurserna från SUN och deras marknadsföringskanal så lär det bli riktigt intressant att vara ansvarig för den delen av våra produkter :)

Oavsett så har vi en riktigt intressant kurshöst att se fram emot och kortsiktigt är det nu ny arbetsvecka... vaya con dios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar