7 juni 2007

Affärsnytta med Sharepoint (WSS 3.0/MOSS 2007)

Sharepoint Conference 2008Såja... då var dagens roliga seminarium inom Affärsnytta med Sharepoint avklarat och majoriteten av deltagarna höll med om att det var viktiga delar som ofta missas när det grottas in i rena teknikfrågor. Vi tackar Mikael Jansson (Olyfant) för en riktigt bra genomgång!

Dagens seminariepresentation finns nu förresten upplagd på Informators webb och passa gärna på att ladda ner då det inte bara fanns mycket tänkvärt, utan även en hel del nyttiga länkar!

Annars, för er som planerar långt i förväg kanske Microsoft Office SharePoint Conference 2008 kan vara något att lägga in i agendan redan nu.

Näpp, nu skall vi ut och njuta av sommarvädret, eller hur :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *