30 juni 2007

Hetaste kurserna i höst

CS Artikel om utbildningarSurfade runt lite på Computer Swedens sajt (lite för att dom av någon outgrundlig anledning verkar tro att vi alla gått på semester och inte skickat ut någon tidning de senaste två veckorna) Hittade en artikel från ungefär ett år tillbaks om hetaste kurserna i höst...

För Informators del listades bland annat; Java, IT- och Informationssäkerhet, SQL, Biztalk, Business Intelligence, Sharepoint... Kan väl med gott mod säga att samtliga delar där (med lite undantag för BI) slagit igenom något otroligt!

Sedan förra hösten har vi dubblat utbudet inom Java, genomför säkerhetsutbildningar över hela världen (yes, we're talking global education here), BizTalk har väl snart varenda administratör gått vår DeepDive (och nu i höst kommer R2:an), SQL (om jag inte missminner mig) har vi utbildat en 2-300 tekniker inom MCTS eller högre (och nu i höst kör vi TechNet på SQL 2005 & SQL 2008) och Sharepoint 2007/MOSS... tja, det skall vi inte bara snacka om... Tror nästan att vi haft något slags Sharepoint kurs på gång varenda vecka sedan mitten av hösten :)

Så, vad säger du Anna-Lena Hernvall... dags att skriva en ny artikel om vad som är hetaste kurserna hösten 2007 kanske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *